English myknife.ro - cutite unicat la comanda Continut comanda
Aceste produse unicat sunt vandute - nu se mai pot comanda
Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda Cutite unicat la comanda

 

Vandute damasc mozaic desert 2

un cutit    de  dimensiuni medii,  din otel  damasc mozaic cu un maner din lemn stabilizat ,  garda si pomel alama  gravate

damascul mozaic estesupremul damasc, asa numitul "damasc din damasc". In structura  acestui otel  fiind regasite  3 tipuri de damasc diferite. Unul central,  cu  bucati de nichel pur si  doua  fasii  pentru  tais si coama. Acest  damasc extrem de dificil de realizat,  este pentru persoane cu  un grad foarte ridicat de indemanare si  cunostinte  teoretice si  practice in tehnica forjarii,  ingloband in el  un numar de ore de munca cel putin triplu fata de damascurile simple. Acest damasc este din oteluri carbon de scule,  avand  o sensibilitate  la coroziune, si necesitand o intretinere normala pentru otelurile carbon.

Lemnul este desert iron, un lemn exotic provenit din arbustii crescuti in desertul Nord-American,  cu o densitate foarte mare,  cu un ulei  natural in fibra lui,  care ii confera o excelenta  stabilitate  in timp.Culorile pot variaintre portocaliu si negru, cele negre sunt in general  mai scumpe provenind din arbusti mai batrani.

Teaca este realizata de asemenea manual prin tehnica "carving",  practic o gravura in piele cruda,  intr-un proces de durata in care tehnica  trebuie  sustinuta de simtul artistic al  mesterului pielar.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Click pentru a mari imagini de detaliu 

Se pot comanda cutite sau accesorii.

DESPRE MINE     |    PROCESUL DE MANUFACTURA     |    PRODUSE     |    COMANDA SI CONDITII     |    CONTACT

© toate drepturile rezervate - 2004 2023 - Cristian Soimosan     |    Termeni si conditii     |    ANPC