Comanda si conditii

TERMENI SI CONDITII

 Folosirea (vizualizarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 

Continutul site-ului

myknife.ro  isi asuma dreptul de a face completari si modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. cutitulmeu.ro isi asuma dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor 

Numele Soimosan Cristian-Ionut si sigla este marca inregistrata. 

Intregul continut al site-ului .. (grafica, text, simboluri, scripturi) este proprietatea myknife.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul meu a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Securitatea Datelor Personale 

Datele personale pe care noi le furnizam in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea comenzilor, in vederea contactarii noastre sau in trimiterea catre noi de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri. 

 Limitare de responsabilitate 

 Toata informatia prezentata pe site-urile  myknife.ro si cutitulmeu.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. 

Myknife.ro nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. 

Eu  nu va fi raspunzatoar pentru:

- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentata pe site; 

- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi;

- prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele care rezulta din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site;

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a interia.ro.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de mine de la clientul respectiv.

Comanda

 O comanda   va cuprinde obligatoriu urmatoarele elemente:

 ·         modelul  cutitului (daca este  unul  propus de mine dimensiunile nu mai sunt necesare)

 ·         dimensiuni

 ·         otelul   dorit 

 ·         tipul materialului pentru maner

 ·         alte  personalizari  speciale (sculptura maner, gravura lama  carving teaca)

 ·         Date de contact (nume,  adresa numar de telefon si email)

           In functie de model,  disponibilitatea otelului si  a materialului pentru maner,   cerintele speciale, am sa estimez  timpul    de finalizare si pretul  final pe care le  voi  comunica in  un email in cel mai scurt timp posibil.

          In cazul  unicatelor  disponibile, acestea vor  fi   trimise  in maxim   48 ore.

Garanție pe viață sub conditii.

          CuÈ›ite sunt garantate pentru durata de viață a proprietarului iniÈ›ial si e obligatoriu să fie fara defecte atunci când a fost primit. Orice produs la care se constata sa fie un defect de material, sau de manoperă vor fi reparate sau înlocuite cu acelaÈ™i articol sau unul de valoare egală, fără nicio diferenta.  Uzura normală,  abuz, teste ale cutitului, sau neglijare in intretinere sunt excluse din această garanÈ›ie netransferabilă.  Garantia la materialele organice: lemn, os, corn, fildes, piele, este doar in cazul unor defecte ale materialului, nu se acorda garantie pentru imbatranirea, uzura sau modificarile datorate conditiilor de umiditate din aer, recomandand doar o intretinere a acestor materiale in medii cu umiditate si temperatura normala si constanta, si un tratament periodic de protective cu substante specific de protective (uleiuri sau ceara). De asemenea,  otelul  oxidabil are nevoie de protectie si ingrijire, recomandand  a se mentine  cu un strat  superficial   de ulei de arma sau alt ulei fin dupa o curatare adecvata de mizerie dupa fiecare utilizare. Daca apar  pete de oxidare acestea trebuiesc   indepartate cat mai repede. Nu  se accepta  ascutirea pe unelte  electrice (polizor,  tocila, grinder) decat manulala pe pietre de ascutitre sau  hartie abraziva.

Motive pentru care garanția se pierde in totalitate:

Deteriorările cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau abuz.

Greseli in intretinere, curatare sau pastrare a cutitului.

Deteriorari cauzate ca urmare a reparatiilor ulterioare  necorespunzatoare .

Pierderea cuÈ›itului  in orice conditii.

Deteriorările cauzate de dezmembrare sau manipularea gresita a cutitului.

Ascuțirea cuțitului pe orice dispozitiv electric (grinder, polizor, etc).

Ascutirea pe un dispozitiv rapid sau pe masat

            In cazul in care nu  va place cutitul primit

          Dacă nu sunteÈ›i mulÈ›umit cu achiziÈ›ia dvs. ma puteÈ›i anunÈ›a în termen de 7 zile de la primirea coletului pentru o rambursare integrală a pretului cutitului . Taxele de transport nu sunt rambursabile.  Cutitul trebuie să fie returnat în aceeaÈ™i stare in care sa primit È™i coletul trebuie asigurat la transport (cu valoare). Nu se accepta transportul decat prin firme de curierat rapide.  Banii vor fi virati in contul dumneavoastra dupa 24 ore de la primirea si verificarea coletului.

Conform legistlatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate pe myknife.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor.

Legistlatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care renuntati la produs.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de tia caruciorbebe.ro

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Costurile de returnare intra in sarcina clientului iar returnarea se va face folosind acelasi servicu de transport cu care s-au facut expedierea.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

 Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : 

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

             Raspunderea legala.

             Prin plasarea unei comenzi cumpărătorul declara că el sau ea este de varsta legala si ca produsele comandate vor fi folosite într-un mod legal. Nu imi asum nici o responsabilitate pentru orice prejudiciu sau un prejudiciu rezultat din vânzarea, comerÈ›ul, folosirea sau manipularea oricarui produs cumparat de la mine. Este responsabilitatea cumpărătorului, nu a vânzătorul, să verifice È™i să respectaÈ›i toate legile nationale È™i internaÈ›ionale în ceea ce priveÈ™te deÈ›inerea È™i utilizarea sau transport a unui cutit . Nu sunt în măsură să ofer restituiri în cazul în care pachetul  comandat a fost confiscate de autoritățile vamale sau de alte institutii. ConsultaÈ›i legile nationale È™i international inainte de a comanda, dacă nu sunteÈ›i sigur.

   Dispute si Conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat ale site-urilor myknife.ro si cutitulmeu.ro .

.. orice incercare de frauda sau utilizare abuziva a lui adica intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii myknife.ro va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre myknife.ro si clientii sau vizitatorii acestuia se incearca sa se rezolve pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei. 

Orice problema cauzata de produsele si / sau serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si ca este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

     Modalitati de plata acceptate:

Ramburs pentru colete interne.

Paypal pentru comenzi internaționale și interne.

         Transport

 Transport intern prin Cargus Curier în tara pentru 20 lei colet asigurat È™i poate fi urmărit.

Alte metode de expediere poate fi utilizate la cerere

Nu sunt responsabil pentru elemente reÈ›inute sau confiscate de autoritățile vamale. Vă rog să verificaÈ›i legile È™i reglementările locale înainte de plasarea unei comenzi.

Cristian Soimosan este marca inregistrata cu numarul M 2012 07062 orice reproducere neautorizata a numelui sau simbolului grafic este infractiune.

Pentru ca sunt un producator din Arad, am incercat sa vin in intampinarea clientilor prin intermediul unor parteneri care stiu sa aprecieze, cauta si promoveaza calitatea.
Produsele mele le gasiti si in magazinele partenerilor.

Construit din pasiune - Un produs unicat de o calitate deosebita.

© toate drepturile rezervate - Cristian Soimosan